Aanmeldprocedure

Om de therapie vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar is een verwijsbrief nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of een andere bevoegde verwijzer. U vindt hier op deze site meer informatie over de verwijsbrief.

Wilt u er voor zorgen dat u eerst een verwijsbrief hebt voordat u zich gaat aanmelden bij de praktijk?

Wanneer het om onverzekerde zorg gaat dan hoeft u uiteraard geen verwijsbrief te hebben. Welke zorg wel of niet onder de verzekering valt leest u bij “Kosten en vergoedingen” op deze site.

Als u al een verwijsbrief heeft kijk dan op de wachtlijst op deze site. U kunt daar zien hoe lang het nog duurt voor dat u met de therapie kunt beginnen.

Aanmelden doet u via het invullen van het aanmeldformulier op deze website. Om op de wachtlijst te komen dient u eerst het aanmeldformulier in te vullen.

Nadat ik uw aanmeldformulier ontvangen heb bespreek ik binnen 2 weken telefonisch met u of u voor nog meer informatie moet zorgen.  U vertelt kort uw problematiek en ik bepaal aan de hand van dit gesprek of ik denk dat ik u kan helpen.  Als dat zo is krijgt u van mij een informatiebrief over de praktijk gemaild.  Zodra er ruimte is maken we een eerste afspraak.  Dat moment ligt maximaal 6 weken na het eerste contact.

Indien u belt en u krijgt het antwoordapparaat of de voicemail, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer duidelijk in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.