E-health, hulp bij de therapie per computer

E-health (spreek uit: IE-hels) staat voor gezondheid via het internet of de computer.

We gebruiken het internet als we willen weten of het morgen mooi weer wordt, of om te kijken hoever we gewandeld hebben. Zo is het internet ook te gebruiken om  op verschillende manieren aan uw gezondheid te werken.

En daarom kan er ook van internet gebruik gemaakt worden om de therapie sneller of succesvoller te laten verlopen.  Voor mijn praktijk heb ik gekozen voor het bedrijf Karify. U kunt de website van dit bedrijf bezoeken. Ga naar www.karify.com.

Overigens zal lang niet iedereen die bij mij in therapie is te maken krijgen met ondersteuning door middel van Karify. Het is niet voor iedereen geschikt. En u moet het natuurlijk ook willen. Dus pas ik het alleen toe na overleg met u, en als het voor uw situatie van belang kan zijn.

Wanneer we besloten hebben om met elkaar in zee te gaan meld ik u aan bij Karify.   We kunnen dan ons mailverkeer via Karify laten verlopen. Karify zorgt dan voor versleuteling zodat onze mails niet  eenvoudig door derden te lezen zijn. Zie hiervoor deze pagina op de website van Karify.

Wanneer u om wat voor reden één of meerdere keren niet naar mijn praktijk kunt komen (bijvoorbeeld als u ziek bent of omdat de afgesproken tijd niet meer in uw agenda past) dan kunnen we via Zoom werken (spreek uit: Zoem). We kunnen dan via de computer of telefoon videobellen op een veilige manier. Wanneer dat een keer nodig is krijgt u daarvoor instructies.