ROM

ROM vragenlijsten

Om meer zicht te krijgen op de effecten van de behandelingen en de mate van tevredenheid van cliënten nemen psychologen en psychotherapeuten gestandaardiseerde vragenlijsten af . Dit zal gedurende de looptijd van de therapie meerdere keren gebeuren. ROM is een Engelse afkorting voor Routine Outcome Monitoring.

Vóór aanvang van de behandeling of na het eerste gesprek zal gevraagd worden om twee of meer vragenlijsten in te vullen. Deze vragenlijsten zullen ook worden afgenomen aan het einde van de behandeling. Dan zal er ook een evaluatie-vragenlijst worden afgenomen. Bij langdurige behandelingen zullen deze vragenlijsten ook tussentijds afgenomen worden. Met behulp van de resultaten van de vragenlijsten zal de behandeling tot dan toe in een gesprek geëvalueerd worden. 

De bedoeling van deze vragenlijsten is om een indruk te krijgen van de resultaten van de behandeling en uw tevredenheid daarover.

De vragenlijsten worden afgenomen via een beveiligde website van Questmanager, via de beroepsvereniging  LVVP.
Aan het begin van de therapie krijgt u een mail met daarin een link naar de website en natuurlijk een wachtwoord en een gebruikersnaam. Vervolgens kunt op deze site de vragenlijsten invullen die voor u zijn klaar gezet. Uw eigen vragenlijsten zijn alleen in te zien door u en door mij.

Als u uw wachtwoord kwijt bent dan kunt u aan mij vragen om een nieuw wachtwoord op te sturen.